29.03.2024

Новини компаній

“Квітучий сад”: забіг яблуневим садом провели у фермерському господарстві “Гадз”

Ваша реклама

На вихідних у Бучацькому районі влаштували основний забіг “Квітучий сад”. Понад 5 кілометрів учасники долали у цвіті яблунь фермерського господарства “Гадз”.

Таку ініціативу підтримали понад 300 охочих – дорослих і дітей. Одними із перших взяли участь у квітучому забігу діти із інвалідністю разом із отцем Володимиром Гнилицею. Він настоятель Прокатедрального собору Благовіщення Пресвятої Бгородиці у Бучачі, при якому діє центр допомоги таким діткам. За словами священника, участь у забігу – чергова допомога інтегруватися в життя суспільства таким дітям.

На фініші бігунів вітав господар саду – Петро Гадз. Він зазначив, що захід вдався, адже в усіх учасників позитивні емоції.

Учасникам забігу вручили медалі, а також смачні подарунки. Організатори свята зауважили, що захід не лише про здоровий спосіб життя, а й про правильне здорове харчування. Зокрема, цього року фермерське господарство “Гадз” випустило новий продукт – яблучні чіпси.

За словами менеджера із питань регіонального розвитку фермерського господарства «Гадз» Богдана Чури, хотіли втілити ідею, яка буде альтернативною снекам, із категорії здорового харчування. Так, такі чіпси складаються виключно із яблук, сюди не додають жодних добавок.

І діти, і дорослі отримали задоволення від свята. А хто не брав участі у забігу, зміг на власні очі побачити понад 600 гектарів квітучих яблунь і зробити світлини у цвіті.

Переможцями 5-кілометрового забігу стало подружжя – Діана і Юрій Вихопень. Також призи отримали наймолодші і найстарші учасники першого забігу “Квітучий сад”.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,