29.03.2024

Новини компаній

Ґранти для громадськості та бізнесу: офіційне представництво “Synergy Universe” відкрили у Тернополі

Ваша реклама

Офіційне представництво групи компаній “Synergy Universe” урочисто відкрили у Тернополі. Це перша екосистема з фандрейзингу в Україні, основна місія якої – створити синергію між представниками бізнесу, громадськості та влади, шляхом залучення грантових коштів.

Регіональним представником компанії “Synergy Universe”, який пройшов відповідне навчання у Києві, став Тарас Демкура. Він зазначив, що на Тернопільщині немає системної роботи з написання грантів, немає навчання. Тому цю функцію на себе візьме нововідкрите представництво у Тернополі. Фахівці компанії надаватимуть консультації щодо залучення коштів в українські проєкти, розвиток бізнесу, громадських організацій та покращення роботи об’єднаних територіальних громад.

За два роки компанія “Synergy Universe” виграла 27 конкурсів та програм на загальну суму понад 2 мільйони євро. Сфера грантових заявок була різною – це агробізнес, сфера послуг, промисловість, високотехнологічний бізнес. Чимало коштів виділяють світові спільноти для розвитку жінок у різних сферах.

Відкриття представництва групи компаній “Synergy Universe” у Тернополі складалося загалом із двох частин. Спершу про переваги написання грантових проєктів розповідали представникам некомерційних організацій, освітян, представникам громад. Після чого представники компанії зустрілися і з представниками бізнесу.

Додамо, представництво “Synergy Universe” розташоване у торговому центрі “Атріум”. Саме тут можна отримати більше інормації про подальші навчання і зустрічі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,