27.04.2024

Новини компаній

Фінал кастингу ведучих на телеканалах “Тернопіль1” та “ІНТБ” завершено

Креатор буд

Понад 150 анкет з відео презентаціями, власноруч змонтованими кліпами отримало керівництво телеканалів Тернопіль 1 та ІНТБ у рамках кастингу ведучих телепрограм.

16 фіналістів у живому батлі у студії телеканалу Тернопіль1 перед авторитетною суддівською командою доводили що саме вони мають творити сучасне телебачення у Тернополі.

Здорова конкуренція і можливість заявити про себе через подібні кастинги – це найкращий спосіб сформувати повноцінний, різноплановий, креативний колектив, який в час інформаційного перенасичення в телепросторі, зможе втримати глядача своєю харизмою, вважають керівники телеканалів Тернопіль1 та ІНТБ директор Олена Науменко і генеральний продюсер Тарас Савчук.

Відомий в Україні шоумен, український співак, композитор, телеведучий та продюсер Андрій Підлужний, який очолив суддівську команду на телевізійному кастингу, переконаний – талановиті серед нас, і можливості, які ми маємо сьогодні, варто використовувати.

Вже скоро тернополяни  зможуть побачити нові обличчя та стати фанати нових телепрограм. Чекайте новий телевізійний сезон на телеканалах Тернопіль1 та ІНТБ.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,