29.03.2024

Новини компаній

“ДИВАНіЯ” запрошує тернополян: репліки брендів, сучасні меблі, дзеркала і світильники

Ваша реклама

«ДИВАНіЯ» – це салон меблів і фурнітури. Магазин вже відкрився і запрошує тернополян поринути у світ комфортних диванів, вишуканих дзеркал, яскравих світильників і не тільки.

За словами власниці салону Тетяни Стремецької, в першу чергу в диванах цінують тканину, аже вона має бути легка для чистки.
Не менше цінують покупці і якість меблів. Магазин “ДИВАНіЯ” – офіційний представник фабрики МКС. Це один з лідерів з виробництва м’яких меблів на ринку України. Фахівці не здешевлюють якість меблів, використовують правильно висушене дерево, наповнювачі, які дозволяють не лише комфортно відпочивати, але й не дати конструкції просісти.

Дивани менші, більші, різної комплектації, розкладні, для щоденного сну. Вибір чималий. Є і такі сучасні цікавинки, як диван “Бродвей”. Це великий і зручний у використанні кут із двома кріслами-реклайнерами. Вбудована тут також USB розетка для зручної зарядки мобільних пристроїв. Є і ніша для зберігання речей.

Окрім диванів у магазині пропонують крісла – різної форми, розміру та кольору. Адже зараз все частіше комбінують м’які меблі різних відтінків.

Велика колекція ліжок з матрацами і без, текстиль преміум-класу, обідні зони, картини, годинники. Тут пропонують комплексні дизайнерські рішення для дому.

Ознайомитися із асортиментом тернополяни можуть у магазині “Диван і я” на проспекті Злуки, 55, навпроти зупинки “Духовний центр”.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,