27.04.2024

Новини компаній

Депутатка ТМР посприяла в ремонті дороги на мікрорайоні “Канада”

Креатор буд

Щодня сотні водіїв витрачали чимало часу, аби об’їхати вибоїни на одній із доріг у мікрорайоні “Канада”. Мешканка будинку 22, що на вулиці Вербицького Олеся розповіла, що тут люди просто нищили свої автомобілі. Тому ініціативна група звернулася з цією проблемою до депутата округу.

Вирішувати проблему взялася депутатка Тернопільської міської ради Ружена Волянська. Вона одразу ж звернулася до відповідних органів, аби ті посприяли у терміновому відновленні складної ділянки дороги, адже навесні асфальтне покриття стало ще гіршим. Як результат – відповідна комісія при міськраді внесла ремонт цієї ділянки дороги в титульний список на 2021 рік.

За словами Ружени Волянської, щоб відновити дорогу треба небагато часу. Лише за один день відновили покриття, попередньо перекривши дорогу.

Якісні зміни в найоперативніші терміни. Тепер жителі цієї частини мікрорайону «Канада» можуть з комфортом і без зайвих проблем їздити по справах і точно бути впевненими – про їхні проблеми не лише чують, а й допомагають їх вирішувати.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,