25.04.2024

Новини компаній

День поля-2021: у “Контінентал Фармерз Груп” ділилися досвідом та запрошували до співпраці

Ваша реклама

«День поля» провели у компанії «Контінентал Фармерз Груп». Цьогоріч провідні фахівці ділилися своїм досвідом і розповідали про приховані резерви поля, чому важлива висока «культура агровиробництва» та як заробити додаткові 100 доларів з гектара.

Це підкреслив операційний директор компанії «Контінентал Фармерз Груп» Віталій Ставнічук.

У рамках заходу компанія презентувала свою програму співпраці з місцевими фермерами. Генеральний директор «Контінентал Ффармерз Груп» Георг Фон Нолкен зазначив, що тут готові не лише ділитися досвідом з аграріями, а й пропонувати їм послуги елеваторів, допомагати в продажі врожаю за найвигіднішою ціною. За його словами, цьогоріч вирішили розширити програму співпраці. Успіхи торік були в маленьких масштабах, адже це був пілотний проєкт. Тому, цього року хочуть збільшити ці масштаби.

Також фахівці компанії «Контінентал Фармерз Груп» розповіли гостям про новинки агросфери та найсучасніші методи і технічні засоби. Тут переконані, ця інформація буде корисною для кожного фермера незалежно від того, скільки землі він обробляє – 50 чи 50 тисяч гектарів.

Відвідали «День поля» фермери та аграрії з різних куточків західної України.

Як зазначив заступник голови ТОДА Ігор Гайдук, такі заходи – це гарна нагода перейняти досвід у колег і налагодити нову якісну співпрацю.

Гостями свята стали не лише досвідчені фермери, а й ті, хто тільки освоює цю професію. Для студентів такі заходи – нагода поспілкуватися з спеціалістами та побачити наживо як працює нове устаткування для точного землеробства, яке успішна компанія використовує у роботі.

У Компанії «Контінентал Фермарз груп» наголосили, що готові до партнерства з тими, хто хоче розвивати власний бізнес.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,