28.03.2024

Чим дивуватиме тернопільський фестиваль “Файне місто-2021”

Ваша реклама

Після дворічної карантинної перерви фестиваль «Файне місто» офіційно стартував у Тернополі. Цьогоріч він триватиме 5 днів.

За цей час на трьох головних сценах виступлять десятки топових українських та закордонних виконавців. У так званий «нульовий» фестивальний день на території “вільних людей” було не дуже людно, адже всі головні локації на повну запрацюють лише по обіді 29 липня. У день ж заїзду файні люди встановлювали намети, гуляли територією фесту і знайомилися одне з одним.

Окрім трьох основних сцен на території фестивалю розмістили десятки інших міні-локацій. Від спортивних майданчиків і до РАЦСу, де можна поставити штамп у паспорт Файної людини. Його на вході отримує кожен, хто заходить на територію вільних людей. Також кожен відвідувач отримує Файну торбу. Всередині якої все найнеобхідніше для комфортного перебування на фесті.

Цьогоріч «Файне місто» розширило і географію відвідувачів. На фестиваль приїхали гості з усіх коточків нашої країни і не тільки. Попри карантин, тут фестивалять навіть з сусідніх країн. Для тисяч людей цей фестиваль став найочікуванішою подією літа.

Нагадаємо, 29 липня власники персоніфікованої картки тернополянини зможуть безкоштовно відвідати фестиваль. Окрім того, з Тернополя на територію іподрому, де і проходить «Файне місто», впродовж всіх п’яти фестивальних днів курсуватимуть автобуси.



Джерело | Т1 Новини