18.05.2024

365 днів в ефірі: ранковому шоу “Твій ранок” на каналі “Тернопіль1” виповнився рік

Ваша реклама

1-го червня 2020 року вперше у прямому ефірі на телеканалі «Тернопіль 1» вийшло шоу «Твій ранок». Сотні годин роботи наживо, стільки ж інтерв’ю та цікавих зустрічей. Все це не було б можливим без спільної і злагодженої роботи маленької команди.

Артур Шалак та Ірина Прокопишин – люди, які щодня прокидаються вдосвіта, аби вже о 7:10 дарувати заряд позитиву кожному глядачеві. Ведучі «Твого ранку» розповіли, для них ця телепрограма – невід’ємна частинка життя, адже вони не лише працюють в кадрі, а й щодня шукають для глядачів цікаву інформацію, знімають сюжети, створюють рубрики і моніторять інфопростір, аби кожен випуск програми був максимально насичений не лише цікавою, а й корисною інформацією.

Та за рік не обійшлося і без курйозів, пригадують ведучі. Починаючи від гостей, які запізнилися на програму і закінчуючи форс-мажорами у прямому ефірі – все це також було за ці 365 днів.

Пишуть сценарій, спілкуються з аудиторією і створюють той продукт, який подобається дорослим і дітям. Попри те, що проєкт створювався в період карантину, команді вдалося запустити нове шоу і з кожним наступним ефіром розвиватися. Наживо з найкрасивіших локацій нашого міста, ексклюзивні гості і цікаві включення – все це створила маленька команда людей, які дуже люблять свою роботу.

Та попри всі ці деталі, шоу вже стало частинкою історії телеканалу «Тернопіль 1». З днем народження «Твій ранок»



Джерело | Т1 Новини