28.03.2024

32-річна п’яна водійка в Тернополі спричинила аварію та розбила вікно в поліцейській автівці (відео)

Ваша реклама

З’ясувалося, жінку вже затримували за водіння в нетверезому стані.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Тернополі на лінію “102” надійшло 22 жовтня о 23:40. На перехресті вулиць 15 Квітня та Купчинського водій автомобіля Toyota Prius врізалася в Opel Zafira. На місце пригоди виїжджав екіпаж патрульної поліції.

За попередньою інформацією, водійка не дотрималася безпечної дистанції і в’їхала в авто попереду. Спілкуючись із жінкою, поліцейські помітили у неї явні ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували їй одразу на місці аварії пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотесту драгер або проїхати з ними в найближчий медичний заклад.

Проте вона відмовилася і почала хамити патрульним, кричала та матюкалася, погрожуючи усім фізичною розправою. Після цього 32-річна жінка розбила праве заднє вікно службового авто.

У ході перевірки стало відомо, що порушниця неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців. Її вже притягували за кермування у стані алкогольного сп’яніння. Друга зустріч з патрульними завершилася для тернополянки позбавленням права керувати авто на рік.

22 жовтня на порушницю  патрульні склали протоколи та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права) КУпАП.



Джерело | Т1 Новини