25.04.2024

Читайте Конституцію: у Тернополі активісти організували акцію

Креатор буд

Малюнки на тілі, кульки для малечі та всім охочим у подарунок – примірник Конституції України. У Тернополі активна молодь відсвяткувала  відразу два свята – День молоді та день Конституції України.

Співорганізатор акції “Поважаю Конституцію – поважаю Україну” Назарій Чубак розповів, таким чином організатори хотіли залучити молодь до вивчення Конституції. Адже, переконаний, не знаючи Основного Закону нашої держави – ми не можемо називати себе українцями.

Долучились до акції тернополяни різного віку та різних професій. Кожен впевнений – відзначати День Конституції надзвичайно важливо, до того ж у час коли на території нашої держави триває війна. Це свідчить про патріотизм, свідомість українців та відданість своїй Батьківщині.

Конституція гарантує, наголошують представники влади. І кожен свідомий депутат повинен розуміти, що саме від нього і його дій залежить доля громадян України

Депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна каже, що особисто для нього чи не найважливіша стаття Конституції та, яка визначає, що головним джерелом влади в Україні є народ. І Україна є суверенною, унітарною державою.

Завдяки акції, тепер ще більше тернополян мають у своїх домівках основний Закон України. Адже усім охочим організатори роздавали примірники Конституції.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,